Partnerünk a
gyermekszinhaz.lap.hu

Galéria


Advenre hangoló Ostoroson 2015
A Kisötlet Gyermekszínpad Alapítvány 2015- ös Adventre hangoló rendezvényének beszámolója.

Az Ostoros Községi Önkormányzat támogatásával szervezte meg a Kisötlet Gyermekszínpad Alapítvány és a Mesekuckó Családi napközi 2015. december 12-én közösségépítő Családi rendezvényét Ostoroson. Az érdeklődők száma mutatta, hogy igény van az ilyen tipusú programokra. 87 fő látogatott el a Rédei Miklós Közösségi Házba, ahol a támogatói jegy ellenében minőségi eszközök és kellékek várták őket a kézműves asztalnál. Kopogtatókat, asztali díszeket készíthettek, mézeskalácsot díszíthettek, ajándéktárgyakat csinálhattak szeretteik számára.
A délután fő műsorszáma Varázs Tamás bűvész volt, aki trükkjeivel a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt levette a lábáról . Minden gyerkőcnek lufi állatkát hajtogatott. Remek hangulat mellett tombola játékon is izgulhattak a vendégek, 10 ajándékcsomag mellett kisorsoltunk egy a Harlekin bábszínház által felajánlott családi belépőt, 2 db 10 órás játszóházi belépőt a Bohóckuckó játszóházba(Agria Park), egy családi belépőt aLegó kiállításra(Márai Látogatóközpont), 2 db tiszteletjegyet a Nyíregyházi állatkertbe, 4 db 5000 Ft-os vásárlási utalványt, melyet az egri vizilabdacsapat ajánlott fel.
A sok támogatás önkéntes segítők utánajárásának köszönhető.
A Kisötlet Gyermekszínpad Alapítvány képviselője( Jakó Bea) és a Mesekuckó Családi napközi vezetője ( Juhászné Horváth Gabriella) mellett 6 segítő szülő dolgozott a rendezvény sikerességén, akiknek a családjaik ingyenesen vehettek részt a programon.
A szervezők célja az volt, hogy a község lakóit igényes program kapcsán kovácsolja össze. Ez a kezdeményezés negyedik alkalommal jött létre Ostoroson, másodszor Advent idején.
Köszönet minden támogatónak és segítő önkéntesnek.

2015. 12. 13.

Jakó Beáta, kuratóriumi tag
2015-12-13 19:58:17