Partnerünk a
gyermekszinhaz.lap.hu

Galéria


Könyvbemutató a Kisötlet Gyermekszínpad Alapítvány támogatásával
Az alapítvány általi támogatás oka:
Az alapító okiratában írt természetes személyek támogatása az alapítvány cél szerinti tevékenységeivel összhangban, mivel Csata Irén költőnő négy gyermekeknek írt költeményét az alapítvány korlátlanul használhatja a Huncutka című mesejátékában.
Az alapítványi célokkal összhangban lévő, azok megvalósítását elősegítő nyomdai kiadványok megjelenítése és terjesztése az alapító okiratban is alapítványi tevékenységként van feltüntetve.
Erre hivatkozva Csata Irén: Virág nyíljon, fény nevessen gyermekversekből álló kötet megjelenésének támogatása céljából, 30.000 Ft, azaz Harmincezer forint közcélú adományt, alapítványi támogatást nyújt a Kisötlet Gyermekszínpad Alapítvány.


Tisztelt Elnök Asszony!

Az Önök nemes alapítványi céljai alapján , támogatásra került összeg a többivel segítette napvilágra a VIRÁG NYÍLJON, FÉNY NEVESSEN című gyermekvers – kötetemet. A kötet a mezőkövesdi Pető Nyomda gondozásában jelent meg, nagyon sok gyermekeknek tetszetős illusztrációval, igényes, esztétikus külalakkal és csodálatos, lelket cirógató versekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A kötet nyomdaköltségeit kiegészítette az Onök felajánlása, amit ezúton is megköszönök.
A kötet bemutatására 2015 decemberében került sor a Bródy Sándor Könyvtárban több mint hatvan hallgató jelenlétében.
A versek tolmácsolásában részt vettek 7-8 éves gyerekek, a Kemény Ferenc Általános Iskola kisdiákjai, sok óvodáskorú gyerek, szülők, nagyszülők és a hallgatóság örömére. A népes és lelkes hallgatóság előtt felléptek bábszínészek, a szerző, akik előadták a verseket vagy megzenésítve azok közül párat a zenei kíséretet (gitár, koboz) is biztosították.Amint a mellékelt fotók is jól mutatják a kötet és a szerző is kitűnőre vizsgáztak ezen az esten.
További feladatomnak tekintem irodalmi délutánok szervezését, óvodai és iskolai előadásokra felkéréseknek is eleget téve .
A támogatás a célját elérte, amit ismételten is köszönök. További munkájukban kitartást, sikereket és jó egészséget kívánok.
Ostoros, 2016. január 4.


Tisztelettel Csatáné Bartha Irénke
2016-01-18 10:40:47