Partnerünk a
gyermekszinhaz.lap.hu

Jakó Beáta

Egerben a Gárdonyi Géza Színház színiiskoláját végeztem el 1994-96 között, majd a gyakorlati éveimet is itt töltöttem. Jelenleg már mint rendezőasszisztens tevékenykedem a főállásomban.
Az Eszterházy Károly Főiskola Pedagógia szakán Fejlesztő pedagógia specializáción végeztem 2003. nyarán. Drámapedagógiai végzettséggel is rendelkezem.
A színházban és a főiskolán szerzett tapasztalataim együttesen segítenek abban, hogy az előadásaink ne csak szórakoztatóak, de a gyermekek életkorának megfelelőek, játékosak és fejlesztő jellegűek legyenek.


Kiss Renáta

1998-ban végeztem Békéscsabán a Jókai Színház Színiiskolájában. Színészként dolgoztam az Egri Gárdonyi Géza Színházban, a Budaörsi Játékszínben és a Nemzeti Kamara Színházban. Több televíziós produkcióban alakítottam már karakterszerepeket, így például a Jóban rosszban c. TV2 sorozatában és az RTL Klubon futó Barátok közben is.
Az Eszterházy Károly Főiskolán 2004-ben művelődésszervező szakon, 2010-ben pedig kommunikáció szakon szereztem oklevelet. Jelenleg a Grassalkovich Művelődési Házban dolgozom Hatvanban, mint művelődésszervező-kommunikátor, s fő területem a gyermekprogramok és a színházi programok, amelyben nagy hangsúlyt kapnak az interaktív meseelőadások és a kézműves foglakozások is. Hatvan Város Önkormányzatának rendezvényein folyamatos konferanszié munkát töltök be.Dér Gabriella

1993-ban érettségiztem a szentesi Horváth Mihály gimnázium drámai tagozatán, majd miután a békéscsabai Jókai Színház Alapítványi Színi iskoláját elvégeztem, a Gárdonyi Géza Színházhoz szerződtem, és jelenleg is itt vagyok színész, immár 15 éve.

Rácz János

Iskoláim
1989-1991 Rock Színház stúdiója
1993-1996 Nemzeti Színház Színi Akadémia
1997 óta az Egri Gárdonyi Géza Színház színésze vagyok.


Nagy Adrienn

1998-2000 Kelemen László Színészképző Stúdió - Gárdonyi Géza Színház Eger - segédszínész
2000. óta egri Gárdonyi Géza színház tagja
2005. színész minősítés - Magyar Színészkamara